We verhuren niet alleen Defenders!


We zijn vooral ook Land Rover Defender restauratiebedrijf, en onderhoudsbedrijf, kijk daarvoor eens op onze
One-Ten Land Rover Specialist website :One-Ten Land Rover Specialist of op Facebook: One-Ten op Facebook of Instagram: One-Ten op Instagram

 

W
ilt u zelf een Defender of heeft u er al één, maar wilt u hem reisklaar maken kunt u bij ons bedrijf Expeditech terecht.
We hebben onder andere een hefdak voor Land Rover Defender 110 ontwikkeld dat voldoet aan de eisen van de RDW en de belastingdienst om in aanmerking te komen voor het kwarttarief van de wegenbelasting; het campertarief voor de MRB. Een heel degelijk, goed geïsoleerd klapdak waar je met twee personen bovenin kunt slapen.
Kijk hier voor eens op de website: Expeditech reistechniek

 

Roest is de vijand van een Land Rover Defender, wilt u uw Defender lang behouden zonder elk jaar laswerk voor de APK keuring kunt u er voor kiezen uw Defender om te bouwen op een gegalvaniseerd chassis. Na deze wissel zal het chassis nooit meer roesten. Wij hebben hiervoor een speciale supersnelle chassiswissel service opgestart voor vaste prijzen. Wij zijn importeur voor de Benelux van Maer heavy duty gegalvaniseerde chassis voor Defender en Discovery en leveren ook gegalvaniseerde schutborden.
Kijk hiervoor op Chassiswissel.nl


Op een Land Rover Defender zit het reservewiel op de achterdeur vaak in de weg om een standaard fietsendrager te monteren. Wij hebben een verlengstuk voor de trekhaak ontwikkeld waarmee de kogel 30 cm verder naar achterenkomt. Met deze verlenging kunt u gewoon uw eigen fietsendrager blijven gebruiken.
Kijk hervoor op: Trekhaakverlenger.nl