Onze eerste verhuur Defender.

Deze auto heeft de beste motor die Land Rover ooit heeft gemaakt, de 300TDI; onverwoestbaar en geen elektronica dus de minste kans op storingen onderweg. Bovendien één van de zuinigste motoren die in een Defender leverbaar is.

De auto heeft een trekhaak en 5 zitplaatsen.

Deze Defender is uitgerust met twee daktenten en een grote luifel van 2,5 x 2,1 meter om beschut te kunnen zitten.
Optioneel kan er nog een handige tent voor onder de luifel worden meegehuurd.
Er worden stoelen en een campingtafel meegeleverd en de Defender is uitgerust met een uitstekende Waeco compressorkoelkast. Ook geven we een kooktoestel en een pannensetje en
borden en bestek mee. 

Deze auto kost 975 euro per week, all-in.

Lees meer...
Land Rover 90 'Boelo'(Maximaal 3 slaapplaatsen)

Deze leuke 90 300TDI is in 2023 helemaal opgeknapt.
We hebben hem in hoogglans beige overgespoten en hebben hem voorzien van een lierbumper met lier, en stevige rocksliders
We hebben hem voorzien van een handig expeditieluik aan de zijkant zodat je van buiten de auto goed bij de fantastische compressorkoelkast kan.
Hij staat op 5 nieuwe zwarte lichtmetalen Sawtooth velgen met dikke 285/75/16 banden.
Hij heeft inmiddeks een nieuwe Frontrunner daktent, een luifel en kookspullen en kampeerspullen.

De auto kost 925 euro per week.

Land Rover 110 Stationwagon met hefdak(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Dit is een supergave Defender! Hij heeft al vele grote reizen gemaakt en is al overal geweest. 

Het mooiste van deze auto is het klapdak. Binnen enkele seconden klap je het dak open waarna je boven kunt slapen met twee volwassen. Voorin het klapdak zit nog een groot luik wat open kan. Vooral bij slechter weer is het natuurlijk ideaal dat je niet buitenom hoeft om te gaan slapen! De auto heeft 5 zitplaatsen. Inmiddels hebben we de auto voorzien van een grote luifel waar een tent onder geritst kan worden zodat ook de overige passagiers kunnen overnachten. De tent is in enkele minuten op te bouwen en heeft een vaste kuip. Je moet alleen wel zelf matrasjes meebrengen voor de luifeltent.
In het slaapdak is een matras aanwezig

Door de jaren heen is deze Defender steeds meer verbeterd en omgebouwd tot échte reisauto. De auto is onder andere helemaal geïsoleerd waardoor hij veel stiller is dan normaal.  Er is een standkachel ingebouwd zodat het ook bij kouder weer lekker warm te krijgen is. Er is een dubbel accusysteem ingebouwd met monitor.
De auto heeft twee reservewielen en is voorzien van een elektrische lier.  Tussen de voorstoelen zit een stalen cubbybox. U krijgt tevens een eenvoudige kampeeruitrusting mee, bestaande uit stoelen, een tafel, een kookstel, een pannenset en borden en bestek.
Deze super reis auto kost 1000 euro per week.

 Defender 110 met hefdak

Lees meer...
Land Rover 110 hardtop TD5(Maximaal 3 slaapplaatsen)

Een goede betrouwbare Defender 110 TD5 Hardtop zonder te veel toeters en bellen. De laadruimte is voorzien van een uitneembare vlakke laadvloer. Als het erg slecht weer is zou je eventueel achterin binnen kunnen slapen.
Deze Land Rover heeft voorin drie zitplaatsen, maar de middelste zitplaats is niet langdurig geschikt voor een volwassene. Een kind zou hier wel kunnen zitten.

De auto heeft een Frontrunner daktent en is voorzien van een eenvoudige kampeeruitrusting bestaande uit stoelen, een tafel, een kooktoestel en een pannenset en borden, mokken en bestek. Als je maar met twee personen bent heb je in deze hardtop wat meer ruimte dan in een stationwagon en hij kost iets minder per week, namelijk 900 euro all-in. De afgebeelde camouflagetent wordt niet meegeleverd.

 

Land Rover 110 TD5 'Dormo'(Maximaal 2 slaapplaatsen)

De basis voor deze auto was mijn privé Defender die ik al vele jaren bezit.

We hebben de auto grondig opgeknapt voor de verhuur; het chassis is gegalvaniseerd en er zijn vele gegalvaniseerde details gemonteerd en de auto is in muisgrijs overgespoten voor een retro look.
Ondanks de retrolook is het gewoon een relatief moderne Defender die met zijn krachtige TD5 motor goed kan meekomen met het verkeer.
De auto heeft een driepits gasstel op LPG en een goede compressorkoelkast. Uiteraard leveren we stoeltjes en tafeltjes mee en borden, mokken, bestek en pannen. De LPG tank kunt u zelf bij de meeste tankstations laten bijvullen indien nodig.
Hij is voorzien van een superdeluxe  XL daktent met een matras van 140 x 200 cm. Deze opent vrijwel automatisch met behulp van een gasveer.
Aan de andere kant is een grote luifel gemonteerd zodat je beschut kunt zitten.
De auto heeft heel veel bagageruimte met handige ingebouwde opbergkisten die je bij slecht weer ook als bank kunt gebruiken om binnen te zitten.
De auto heeft ook een handig tafeltje aan de achterdeur waar je bv het kookstel op kunt zetten.

Deze superauto kost 925 euro per week.

 

 

Land Rover 110 Experience automaat(Maximaal 7 slaapplaatsen)

Een hele stoere Land Rover Defender 110 'Experience'

De auto heeft een gegalvaniseerd chassis. Hij is voorzien van een 300TDI motor met AUTOMAAT voor meer comfort. Ook heeft hij een modernere Defender Puma achterbank. Hij staat op SVX velgen met hele grote banden.

De auto heeft 7 zitplaatsen, maar slechts twee daktenten.
Hij is voorzien van een grote luifel van 2,5 x 2,1 meter zodat u uit de zon of regen kunt zitten. Eventueel is er nog een tent voor onder de luifel mee te huren voor extra leefruimte of extra slaapplaatsen.

U krijgt een kampeeruitrusting mee, bestaande uit vier stoelen, een tafel, een kooktoestel, een pannenset, bekers, borden en bestek en een Waeco compressorkoelkast.

Deze auto kost inclusief twee daktenten en onbeperkte kilometers 1000 euro per week. 

110 defender stationwagon automaat

 

Lees meer...
Land Rover 110 Stationwagon 'Okkie'(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Een  hele leuke avontuurlijke Land Rover Defender 110 Stationwagon met zebra striping. 

Na zes jaar verhuur was onze Zebra echt niet mooi meer. Daarom hebben we hem voor dit seizoen volledig gerefurbished. Vanaf dit voorjaar heet hij dan ook geen 'Zebra' meer, maar  'Okkie' en hij is nu  oker/mosterdgeel. Helaas nog geen nieuwe actiefoto's!

De auto heeft vijf zitplaatsen

De auto is voorzien van een roofrack twee daktenten . We geven een kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden en bestek. Tevens is de defender voorzien van een uitstekende compressorkoelkast. De auto is tevens voorzien van een grote LPG tank zodat u altijd genoeg gas heeft om zelf te koken op het meegeleverde gasstel.
ook heeft hij een grote luifel van 250 x 200 cm om beschut buiten te kunnen zitten. Hier kunt u eventueel nog een tent bij huren die er onder geritst kan worden voor meer leefruimte of extra slaapplaatsen.

Deze auto kost 1000 euro per week, all-in.

 

Lees meer...
Land Rover 130 TD5(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Een 130 is wat langer dan een 110, hierdoor heeft hij een grote laadbak en rijdt hij iets comfortabeler. Hij heeft één daktent op het dak en één daktent op het deksel van de laadbak waarbij je iets minder hoog hoeft te klimmen :-) .
Deze auto heeft een vijf cilinder TD5 motor en is voorzien van vijf zitplaatsen.
We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden, bekers en bestek en een kookstel en een compressorkoelkast. 

Hele stoere auto met hele grote banden!

Deze Defender kost 925 euro per week all-in, kilometervrij inclusief twee daktenten. 

Defender 130 td5 met twee daktenten huren

  

Lees meer...
Land Rover 130 300TDI(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Betrouwbare Land Rover 130 300TDI

Grote hardtop op de laadbak dus héél veel ruimte voor bagage.
Voorzien van twee daktenten en een kampeeruitrusting bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden, mokken en bestek en een kookstel en een compressorkoelkast.

Vijf zitplaatsen.

Een heel fijn rijdende Defender 300TDI.

Deze Defender kost 925 euro per week all-in, kilometervrij inclusief twee daktenten. 

Defender 130 300TDI met twee daktenten huren

 

Lees meer...
Land Rover 130 'Puma'(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Een jongere Defender 130 2.4 TDCI waarmee je ook de meeste milieuzones in mag.

Deze auto heeft wat meer power en heeft een zes versnellingsbak waardoor hij op de snelweg wat rustiger rijdt.
Onlangs is deze Defender voorzien van een splinternieuwe motor, dus hij rijdt fantastisch!

Hij is voorzien van een een Fabuglas container, een hardtop op de laadbak met enorm veel ruimte voor je bagage.

Op het dak heeft hij één tweepersoons Frontrunner daktent en een frontrunner luifel waar een tent bij zit die er onder geritst kan worden met vast grondzeil en waar drie of vier mensen kunnen slapen.
Er zit een matras in daktent, maar voor de luifeltent moet u zelf luchtbedden of matrasjes meebrengen als u daarin zou willen slapen.

We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden, bekers, bestek en een kookstel en een compressorkoelkast.
Voor seizoen 2024 krijgt deze auto nieuwe voorstoelen en een nieuwe achterbank, met stevige waterproof stoelhoezen en een geluidsdempende mattenset.

De auto heeft 5 zitplaatsen. Deze Defender kost 1000 euro per week. Klik voor veel meer foto's op de link onder de foto!

Defender 130 TDCI Puma te huur

 

Lees meer...
Land Rover 130 TD5 Camperunit(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Supergave Defender 130 TD5 met kampeerunit en daktent  zodat er 4 à vijf slaapplaatsen zijn.

In de achterbak is veel ruimte voor bagage.

Voorzien van kookplaat, compressorkoelkast (op 220v voor de camping) en watertank.

Bovenop de achterbak zit een grote uitklapbare tent met voortent

Door de grote overkapping kan je binnen zitten als het eens een keer wat minder weer is.

In de achterste tent is een heel groot bed van 180 x 200 cm waar, net als in de daktent, al een matras aanwezig is.

We leveren stoelen en  tafel mee en basic kookspulletjes en borden, bestek en mokken.

Hij kost 925 euro per week.Defender 130 met camperunit te huur

 

 

Lees meer...
Land Rover 130 TD5 groen(Maximaal 5 slaapplaatsen)

Deze Defender 130 heeft een nieuwe TD5 motor en is technisch in topstaat.
De auto heeft een Frontrunner daktent voor twee personen, en er is heel erg veel ruimte voor bagage in de grote hardtop.
Aan de zijkant hangt een grote ARB luifel van 2,5 x 2,5 meter met daarbij een ondertent die er binnen enkele minuten aangeritst kan worden waarin extra slaapplaatsen gemaakt kunnen worden. Hiervoor dien je wel zelf matjes of luchtbedden mee te brengen.
Op die manier kan er met vijf mensen overnacht worden.
Je krijgt een eenvoudige kampeeruitrustig mee, tafel, stoelen, kookstel, borden, pannen, bestek etc.

Hij kost 925 euro per week.

 

  

Lees meer...
Land Rover 90 300TDI(Maximaal 3 slaapplaatsen)

Een stoere Defender 90 300TDI met daktent.

De auto heeft twee à drie zitplaatsen en heel veel bagageruimte achterin. We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset,
een kookstel, borden, bekers en bestek en een compressorkoelkast.
De auto is voorzien van een luifel om onder te zitten.
Hij kost 900 euro per week all-in, natuurlijk met onbeperkte kilometers.

 

defender 90 300tdi huren land rover

 

 

Lees meer...
Land Rover 90 300TDI Automaat(Maximaal 2 slaapplaatsen)

Een stoere Defender 90 300TDI met daktent.

Een superleuke Land Rover Ninety oldtimer uit 1985! Echter voorzien van moderne 300TDI motor met splinternieuwe automaat om hem een stuk moderner te laten rijden!

De auto heeft twee zitplaatsen en heel veel bagageruimte achterin. We geven een  kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden, bekers en bestel, een 3 pits kookstel en een compressorkoelkast. De auto heeft een grote LPG tank om onbeperkt te kunnen koken.
Ook is hij inmiddels voorzien van een luifel om onder te zitten.

Hij kost 900 euro per week all-in, natuurlijk met onbeperkte kilometers.

Defender 90 te huur

 

 

Lees meer...
Land Rover 110 TD5 'Betsie'(Maximaal 7 slaapplaatsen)

Een mooie brandweerrode Defender 110 TD5 Stationwagon.

Wij zijn Frontrunner dealer, en dit is onze Frontrunner demo-auto en daarom heeft hij vele extra's, o.a.:

Frontrunner roofrack met twee Frontrunner daktenten, een Frontrunner luifel van 2 x 2 meter, een Frontrunner reservewieldrager een Frontrunner klapraam achterin, 4 Frontrunner opklabare stoeltjes en natuurlijk onze standaard kampeeruitrusting en compressorkoelkast. Ook heeft hij een grote LPG tank om op te koken en een 3 pits gasstel. Hij heeft achterin een extra bankje waardoor er zeven zitplaatsen zijn.

Hij kost 975 euro per week.

 

 

Lees meer...

Een mooie zilvergrijze Defender 110 TD5 Stationwagon.

Hij heeft vijf zitplaatsen en heeft twee daktenten, een koelkast, tafeltjes en stoelen en kookspulletjes.
Hij is voorzien van een grote Terrafirma luifel van 2,5 x 2 meter om beschut buiten te kunnen zitten.
Ook is hij voorzien van een 29 liter LPG tank en gaststel om te koken.

Deze Defender kost 975 euro per week all-in.

 

 

 

Lees meer...
110 300TDI Softtop met kampeertrailer(Maximaal 2 slaapplaatsen)

NIEUW voor 2024
Hele leuke Defender 110 300TDI softtop incl 4x4 kampeertrailer.
De trailer is voorzien van een daktent, een luifel, een compressorkoelkast en kampeerspulletjes als tafel, stoelen, borden en bestek.

Je zoekt een leuke camping uit, zet de trailer daar neer en klapt de daktent uit en je bent klaar.

Je kan dan op avontuur met de cabrio Land Rover. Je rolt de zijkanten van de kap op, of haalt hem er helemaal af als het lekker weer is en
je kunt met open dak genieten van de mooie bergweggetjes.

De combinatie mag met gewoon B rijbewijs worden gereden, wat aanhanger ervaring kan natuurlijk geen kwaad.

Als je liever zonder aanhanger huurt kan dat ook, je krijgt dan van ons een in één minuut op te zetten OZ-tent mee ipv de offroad trailer.

Buiten het hoogseizoen is deze auto per dag te huur voor een leuke toerrit of bruiloft of iets anders. De dagprijs is 250 euro, en vanaf 3 dagen 200 euro per dag.
Weekprijs is 1000 euro.

Land Rover 110 Stationwagon TD5 'Kees'(Maximaal 7 slaapplaatsen)

Mooie Defender 110 TD5 Stationwagon.

Hij heeft zeven zitplaatsen
Voorzien van twee Frontrunner daktenten, een compressorkoelkast, 4 stoeltjes en tafel en borden, bestek, pannen en gasstel
Er zijn uiteraard matrassen in de daktenten aanwezig en er zijn 4 slaapplaatsen
We hebben de auto inmiddels ook voorzien van een grote luifel van 2,5 x 2 meter om onder te kunnen zitten.

De auto kost 975 euro per week.

Huur een Land Rover Defender TD5 Stationwagon bij Larorent Land Rover verhuur

 

  

110 300TDI 'Kermit'(Maximaal 7 slaapplaatsen)

Kermit is onze stoere knalgroene Defender 110 300TDi.
Op de foto nog zonder daktenten, maar uiteraard is deze auto net als onze andere Defenders
voorzien van twee daktenten en dezelfde kampeeruitrusting.
De twee daktenten staan op een zwart aluminium roofrack en hij heeft een fijne luifel van 2,5 x 2,1 meter.

Met de supergrote banden, de dikke ARB voorbumper met LED lightbaar trek je veel bekijks!
Hij kost 950 euro per week all-in 

  

Land Rover 110 hefdak 'Expeditech'(Maximaal 2 slaapplaatsen)

Met één van onze andere bedrijven maken we hefdaken voor Land Rover Defenders. Dit is onze demoauto die we ook verhuren.
Deze 110 hardtop uit 1986 is bijna oldtimer maar is door ons voorzien van een modernere betrouwbare 300TDI dieselmotor met nieuwe vijfversnellingsbak en stuurbekrachtiging.

Wij hebben hem omgebouwd met ons eigen superdegelijke opklapbare hefdak. In één beweging klap je het dak omhoog en dan kan je bovenin de auto slapen. 
Bij slecht weer is het een belangrijk voordeel dat je niet buitenlangs hoeft en dus niet nat wordt.
Ons hefdak is voorzien van een sandwichpaneel als dakplaat en ook als bedplaat, waardoor hij veel beter geïsoleerd is dan andere hefdaken.
Dit scheelt niet alleen in temperatuur, het scheelt ook behoorlijk in rijgeluid.
De matras van 130 x 200 cm en het beddengoed kunnen gewoon boven blijven liggen als het dak weer wordt dichtgeklapt.

De auto is voorzien van een 29 liter LPG tank voor het kookstel zodat u nooit zonder gas voor het koken hoeft komen te zitten.
Ook heeft hij de beste compressorkoelkast die er bestaat, een Snomaster CL40 die permanent aan kan blijven staan en draait op een 280Ah lithium accu die wordt bijgeladen 
door een 400wp zonnepaneel.

We hebben de auto voorzien van een stoere lier en een set enorme banden.

De auto is helemaal opnieuw opgebouwd; gegalvaniseerd chassis, nieuwe wiellagers, nieuwe steekassen, nieuwe remmen rondom, nieuwe banden, nieuwe distributieriem, nieuwe vacuumpomp, nieuwe dynamo, nieuwe accu, nieuwe versnellingsbak, nieuwe tussenbak en nog heel veel meer. Ruim 20.000 euro aan nieuwe onderdelen gemonteerd exclusief hefdak en kampeerspullen en arbeidskosten. Hij is dus superbetrouwbaar.

Uiteraard krijg je ook gewoon stoelen, een tafel, borden, pannen en bestek mee. Je hoeft alleen je eigen hoeslaken, dekbed en kussens mee te nemen.

Deze bijzondere Defender kost 900 euro per week all-in.


Land Rover 110 300tdi Defender met hefdak Expeditech
Wat is er leuker dan met onze Land Rover de berg op of het bos in te rijden en dan daar verder te crossen op één van onze mountainbikes?
Dit is niet zomaar een MTB! Dit is een superdure fiets van het Nederlandse topmerk Idworx.
Hij is voorzien van een geveerde voorvork, Magura hydraulische remmen en een Rohloff 14 speed naaf.
Huidige Idworx nieuwprijs is 4000 euro.

Als je de fiets wilt reserveren graag een afzonderlijke boeking aanmaken voor de periode dat je ook een auto huurt bij ons. De fiets is niet te huren
als je geen Land Rover bij ons huurt.

De fiets komt inclusief fietsendrager.
We vragen een borgsom van 250 euro, maar het eigen risico bij totall loss of diefstal van de fiets is 1000 euro. 
We leveren een kettingslot mee.

Deze superfiets kost 17,50 euro per dag. Frame maat XL, bruikbaar voor personen van ca 1.65 tot 1.95 meter

idworx mountainrohler mtb

Wat is er leuker dan met onze Land Rover de berg op of het bos in te rijden en dan daar verder te crossen op één van onze mountainbikes?
Dit is niet zomaar een MTB! Dit is een superdure fiets van het Nederlandse topmerk Idworx.
Hij is voorzien van een luchtgeveerde voorvork, Magura hydraulische remmen en een Rohloff 14 speed naaf.
Huidige Idworx nieuwprijs is 4000 euro.

Als je de fiets wilt reserveren graag een afzonderlijke boeking aanmaken voor de periode dat je ook een auto huurt bij ons. De fiets is niet te huren
als je geen Land Rover bij ons huurt.

De fiets komt inclusief fietsendrager.
We vragen een borgsom van 250 euro, maar het eigen risico bij totall loss of diefstal van de fiets is 1000 euro. 
We leveren een kettingslot mee.

Deze superfiets kost 17,50 euro per dag. Frame maat L, bruikbaar voor personen van ca 1.60 tot 1.90 meter

Idworx mountain rohler MTB