fbpx

Deze Defender 110 hebben wij in juni 2015 opgeknapt en klaargemaakt voor de verhuur.

Hij is muisgrijs overgespoten en heeft een leuke retro grille gekregen en hij is voorzien van snorkel en wolfvelgen met stoere dikke banden.
Natuurlijk heeft deze auto de beste motor die Land Rover ooit heeft gemaakt, de 300TDI; onverwoestbaar en geen elektronica dus de minste kans op storingen onderweg. Bovendien één van de zuinigste motoren die in een Defender leverbaar is.

De auto heeft een 3500kg trekhaak en heeft 5 zitplaatsen.

Deze Defender heeft twee daktenten. Er worden stoeltjes en een campingtafel meegeleverd en de Defender is uitgerust met een uitstekende Waeco compressorkoelkast. Ook geven we een kooktoestel en een pannensetje mee. 

Deze auto kost 850 euro per week, all-in.

Klik voor meer foto's...

Dit is een supergave Defender! Hij heeft al vele grote reizen gemaakt en is al overal geweest. 

Het mooiste van deze auto is het klapdak. Binnen enkele seconden klap je het dak open waarna je boven kunt slapen met twee volwassen. Voorin het klapdak zit nog een groot luik wat open kan. Vooral bij slechter weer is het natuurlijk ideaal dat je niet buitenom hoeft om te gaan slapen! De auto heeft 5 zitplaatsen.


Door de jaren heen is deze Defender steeds meer verbeterd en omgebouwd tot échte reisauto. De auto is onder andere helemaal geïsoleerd waardoor hij veel stiller is dan normaal. Hij heeft een extra dieseltank zodat je verder kunt reizen en hij heeft een tank voor drinkwater. Op het dak zijn zonnepanelen gemonteerd zodat je altijd stroom hebt voor de aanwezige compressorkoelkast. Er is een standkachel ingebouwd zodat het ook bij kouder weer lekker warm te krijgen is. Er is een dubbel accusysteem ingebouwd met monitor.
De auto heeft twee reservewielen en is voorzien van een elektrische lier.  Tussen de voorstoelen zit een stalen afsluitbare cubbybox om je kostbaarheden iets veiliger op te kunnen bergen. U krijgt tevens een eenvoudige kampeeruitrusting mee, bestaande uit stoelen, een tafel, een kookstel en een pannenset.
Deze super reis auto kost 875 euro per week.

 Defender 110 met hefdak

Klik voor meer foto's...
Land Rover 110 hardtop TD5 (Zitplaatsen:: 3)

Een goede betrouwbare Defender 110 TD5 Hardtop zonder te veel toeters en bellen. De laadruimte is voorzien van een uitneembare vlakke laadvloer. Als het erg slecht weer is zou je eventueel achterin binnen kunnen slapen.
Het is een grijs kenteken auto en hij heeft voorin drie zitplaatsen, maar de middelste zitplaats is niet langdurig geschikt voor een volwassene. Een kind zou hier wel kunnen zitten.

De auto heeft een Eezi-Awn daktent en is voorzien van een eenvoudige kampeeruitrusting bestaande uit stoelen, een tafel, een kooktoestel en een pannenset. Als je maar met twee personen bent heb je in deze hardtop wat meer ruimte dan in een stationwagon en hij kost iets minder per week, namelijk 750 euro all-in. De afgebeelde camouflagetent wordt niet meegeleverd.

 

110 hardtop met daktent

Klik voor meer foto's...

Een hele stoere Land Rover Defender 110 'Experience'

De auto heeft een gegalvaniseerd chassis. Hij is voorzien van een 300TDI motor met AUTOMAAT voor meer comfort. Ook heeft hij een modern Defender Puma interieur met comfortabelere achterbank. Hij staat op SVX velgen met hele grote banden.

U krijgt een kampeeruitrusting mee, bestaande uit stoelen, een tafel, een kooktoestel, een pannenset en een Waeco compressorkoelkast.

Deze auto kost inclusief twee daktenten en onbeperkte kilometers 875 euro per week. 

110 defender stationwagon automaat

Klik voor meer foto's...

Een  hele leuke avontuurlijke Land Rover Defender 110 Stationwagon met zebra striping. (De zebrastriping is er inmiddels op verzoek van veel klanten van afgehaald, alleen op de motorkap hebben we het als aandenken laten zitten)

Deze auto is technisch in topstaat maar heeft optisch wel enkele ‘battle scars’ in de vorm van wat krasjes en dergelijke. Hierdoor een ideale auto om van ons te huren als u van plan bent door wat onherbergzamere gebieden te gaan trekken.  Als er nog een keertje een (niet te groot) krasje bijkomt van een uitstekende tak op dat leuke bospaadje vinden we dat niet zo heel erg.

De auto heeft vijf zitplaatsen en heeft een trekhaak waarmee u een aanhangwagen van maximaal 3500 kilo mag trekken.

De auto is voorzien van twee daktenten . We geven een kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden en bestek en een kooktoestel. Tevens is de defender voorzien van een uitstekende compressorkoelkast.

Deze auto kost 825 euro per week, all-in.

 

Klik voor meer foto's...
Land Rover 130 TD5 (Zitplaatsen:: 5)

Een 130 is wat langer dan een 110, hierdoor heeft hij een grote laadbak en rijdt hij iets comfortabeler. Hij heeft één daktent op het dak en één daktent op het deksel van de laadbak waarbij je iets minder hoog hoeft te klimmen :-) .
Deze auto heeft een vijf cilinder TD5 motor en is voorzien van vijf zitplaatsen.
We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast. 

Hele stoere auto met hele grote banden!

Deze Defender kost 800 euro per week all-in, kilometervrij inclusief twee daktenten. 

Defender 130 td5 met twee daktenten huren

Klik voor meer foto's...
Land Rover 130 300TDI (Zitplaatsen:: 5)

 Betrouwbare Land Rover 130 300TDI

Grote hardtop op de laadbak dus héél veel ruimte voor bagage.
Voorzien van twee daktenten en een kampeeruitrusting bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast.

Vijf zitplaatsen.

Een heel fijn rijdende Defender 300TDI.

Deze Defender kost 800 euro per week all-in, kilometervrij inclusief twee daktenten. 

Defender 130 300TDI met twee daktenten huren

Klik voor meer foto's...
Land Rover 130 'Puma' (Zitplaatsen:: 5)

Een jongere Defender 130 2.4 TDCI waarmee je ook de meeste milieuzones in mag.

Deze auto heeft wat meer power en heeft een zes versnellingsbak waardoor hij op de snelweg wat rustiger rijdt.
In februari is deze Defender voorzien van een splinternieuwe motor, dus hij rijdt fantastisch!

Hij is voorzien van een een Fabuglas container, een hardtop met enorm veel ruimte voor je bagage.

Op het dak heeft hij één tweepersoons Frontrunner daktent en een frontrunner luifel waar een tent bij zit die er onder geritst kan worden met vast grondzeil en waar drie of vier mensen kunnen slapen.

Desgewenst geven wij ook nog een superhandige OZ tent RV-3 mee. Deze tent heeft drie à vier slaapplaatsen en is in minder dan 30 seconden op te zetten. Bekijk het volgende filmpje maar eens: OZ RV-3 video! 
We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast.

De auto heeft 5 zitplaatsen. Deze Defender kost 925 euro per week. Klik voor veel meer foto's op de link onder de foto!

Defender 130 TDCI Puma te huur

Klik voor meer foto's...

Supergave Defender 130 TD5 met kampeerunit.

Op het dak komt nog een daktent zodat er 4 à vijf slaapplaatsen zijn.

In de achterbak is veel ruimte voor bagage.

Voorzien van kookplaat, compressorkoelkast en stromend water.

De grote tent is bijna net zo makkelijk uit te klappen als een daktent en door de grote overkapping kan je binnen zitten als het eens een keer wat minder weer is.

We leveren stoelen en een tafel mee en kookspulletjes.

Op de foto's nog op een lichtgroene auto, inmiddels hebben we hem op een donkergroene auto gebouwd waar we nu de laatste hand aan leggen om hem verhuurklaar te krijgen.

Hij kost 875 euro per week.

 

Land Rover 130 TD5 te huur camperunit

Klik voor meer foto's...
Land Rover 130 TD5 groen (Zitplaatsen:: 5)

Deze Defender 130 heeft een nieuwe TD5 motor en is technisch in topstaat.
De auto heeft een Frontrunner daktent voor twee personen, en er is heel erg veel ruimte voor bagage in de grote hardtop.
Aan de zijkant hangt een grote ARB luifel van 2,5 x 2,5 meter met daarbij een ondertent die er binnen enkele minuten aangeritst kan worden waarin extra slaapplaatsen gemaakt kunnen worden. Hiervoor dien je wel zelf matjes of luchtbedden mee te brengen.
Op die manier kan er met vijf mensen overnacht worden.

Hij kost 850 euro per week.

Land Rover Defender 130 TD5 met daktent en luifel huren bij Larorent

 

Klik voor meer foto's...
Land Rover 90 300TDI (Zitplaatsen:: 2)

Een stoere Defender 90 300TDI met daktent.De auto heeft twee zitplaatsen en heel veel bagageruimte achterin. We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast. Hij kost 725 euro per week all-in, natuurlijk met onbeperkte kilometers.Defender 90 huren bij Larorent Land Rover verhuur

Klik voor meer foto's...

Een stoere Defender 90 300TDI met daktent.

Voorzien van automaatbak. Seizoen 2019 voor het eerst in de verhuur, op de foto nog zonder daktent, en in de restauratiefase, maar deze auto krijgt een splinternieuwe Frontrunner daktent.

De auto heeft twee zitplaatsen en heel veel bagageruimte achterin. We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast. Hij kost 750 euro per week all-in, natuurlijk met onbeperkte kilometers.

Deze auto kost 750 euro per week, all-in met onbeperkte kilometers.

Defender 90 te huur

 

Discovery TD5 automaat (Zitplaatsen:: 2)

Een hele comfortabele Land Rover Discovery TD5.

Voorzien van automatische versnellingsbak en tweezijdige gescheiden automatische airco. 

Op de foto nog geen daktent, maar de auto wordt voorzien van een splinternieuwe Frontrunner daktent en heeft een uitstekende compressorkoelkast  ingebouwd.

De auto heeft veel ruimte voor bagage en mag 3500 kg trekken.

Deze fijne reisauto kost 750 euro all-in per week.

 Discovery TD5 Automaat daktent te huur

 

Discovery 300TDI (Zitplaatsen:: 2)

Voor wie met iets meer comfort op reis wil hebben we deze Land Rover Discovery beschikbaar.
Het onderstel is vrijwel gelijk aan een Defender, maar dan met een ander koetswerk.

Iets luxer dan een Defender, voorzien van airbags en hij is een stuk stiller en comfortabeler geveerd

Ons exemplaar is voorzien van de super betrouwbare 300TDI motor. Hij heeft een trekhaak waarmee aanhangers tot 3500kg getrokken mogen worden.

Hij heeft een Frontrunner daktent en grote ARB luifel en er is een kampeeruitrusting aanwezig. Stoelen, een tafel, kookgelegenheid, borden en bestek en een uitstekende compressorkoelkast.

Hij heeft twee zitplaatsen en kost all-in, met onbeperkte kilometers, 725 euro per week. Kijk ook de extra foto's even via de link onder de foto.

Discovery 300tdi met daktent en luifel te huur

Klik voor meer foto's...
Land Rover 110 TD5 'Betsie' (Zitplaatsen:: 5)

Beschikbaar vanaf seizoen 2019

Een leuke brandweerrode Defender 110 TD5 Stationwagon.

Op de foto nog zonder daktenten, maar hij krijgt twee nieuwe frontrunner daktenten en een basic kampeeruitrusting en koelkast.

Hij kost 875 euro per week.

In seizoen 2019 komt deze mooie zilvergrijze Defender 110 TD5 Stationwagon in de verhuur.

Hij heeft vijf zitplaatsen en wordt voorzien van twee daktenten, een koelkast, tafeltjes en stoelen en kookspulletjes.

Deze defender kost 875 euro per week all-in.

Betere foto's volgen als hij klaar is.

 

We zijn deze auto nog aan het opbouwen. hopelijk hebben we hem klaar voor het zomerseizoen 2019.

Het wordt een unieke 110 TD5 Dormobile met prachtig klapdak waar bovenin geslapen kan worden.

Zolang we niet zeker weten of we hem klaar krijgen is hij voorlopig nog niet te boeken.

LaroRent is onderdeel van One-Ten Land Rovers