fbpx

Deze Defender 110 hebben wij in juni 2015 opgeknapt en klaargemaakt voor de verhuur.

Hij is muisgrijs overgespoten en heeft een leuke retro grille gekregen en hij is voorzien van snorkel en wolfvelgen met stoere dikke banden.
Natuurlijk heeft deze auto de beste motor die Land Rover ooit heeft gemaakt, de 300TDI; onverwoestbaar en geen elektronica dus de minste kans op storingen onderweg. Bovendien één van de zuinigste motoren die in een Defender leverbaar is.

De auto heeft een 3500kg trekhaak en heeft 5 zitplaatsen.

Deze Defender heeft twee daktenten. Er worden stoeltjes en een campingtafel meegeleverd en de Defender is uitgerust met een uitstekende Waeco compressorkoelkast. Ook geven we een kooktoestel en een pannensetje mee. 

Deze auto kost 850 euro per week, all-in.

Lees meer...

Dit is een supergave Defender! Hij heeft al vele grote reizen gemaakt en is al overal geweest. 

Het mooiste van deze auto is het klapdak. Binnen enkele seconden klap je het dak open waarna je boven kunt slapen met twee volwassen. Voorin het klapdak zit nog een groot luik wat open kan. Vooral bij slechter weer is het natuurlijk ideaal dat je niet buitenom hoeft om te gaan slapen! De auto heeft 5 zitplaatsen. Inmiddels hebben we de auto voorzien van een grote luifel waar een tent onder geritst kan worden zodat ook de overige passagiers kunnen overnachten. De tent is in enkele minuten op te bouwen en heeft een vaste kuip. Je moet alleen wel zelf matrasjes meebrengen.

Door de jaren heen is deze Defender steeds meer verbeterd en omgebouwd tot échte reisauto. De auto is onder andere helemaal geïsoleerd waardoor hij veel stiller is dan normaal. Hij heeft een extra dieseltank zodat je verder kunt reizen en hij heeft een tank voor drinkwater. Op het dak zijn zonnepanelen gemonteerd zodat je langer stroom hebt voor de aanwezige compressorkoelkast. Er is een standkachel ingebouwd zodat het ook bij kouder weer lekker warm te krijgen is. Er is een dubbel accusysteem ingebouwd met monitor.
De auto heeft twee reservewielen en is voorzien van een elektrische lier.  Tussen de voorstoelen zit een stalen afsluitbare cubbybox om je kostbaarheden iets veiliger op te kunnen bergen. U krijgt tevens een eenvoudige kampeeruitrusting mee, bestaande uit stoelen, een tafel, een kookstel en een pannenset.
Deze super reis auto kost 875 euro per week.

 Defender 110 met hefdak

Lees meer...
Land Rover 110 hardtop TD5 (Zitplaatsen:: 3)

Een goede betrouwbare Defender 110 TD5 Hardtop zonder te veel toeters en bellen. De laadruimte is voorzien van een uitneembare vlakke laadvloer. Als het erg slecht weer is zou je eventueel achterin binnen kunnen slapen.
Het is een grijs kenteken auto en hij heeft voorin drie zitplaatsen, maar de middelste zitplaats is niet langdurig geschikt voor een volwassene. Een kind zou hier wel kunnen zitten.

De auto heeft een Eezi-Awn daktent en is voorzien van een eenvoudige kampeeruitrusting bestaande uit stoelen, een tafel, een kooktoestel en een pannenset. Als je maar met twee personen bent heb je in deze hardtop wat meer ruimte dan in een stationwagon en hij kost iets minder per week, namelijk 750 euro all-in. De afgebeelde camouflagetent wordt niet meegeleverd.

 

110 hardtop met daktent

Lees meer...

Een hele stoere Land Rover Defender 110 'Experience'

De auto heeft een gegalvaniseerd chassis. Hij is voorzien van een 300TDI motor met AUTOMAAT voor meer comfort. Ook heeft hij een modern Defender Puma interieur met comfortabelere achterbank. Hij staat op SVX velgen met hele grote banden.

De auto heeft 7 zitplaatsen, maar slechts twee daktenten.

U krijgt een kampeeruitrusting mee, bestaande uit  vier stoelen, een tafel, een kooktoestel, een pannenset en een Waeco compressorkoelkast.

Deze auto kost inclusief twee daktenten en onbeperkte kilometers 875 euro per week. 

110 defender stationwagon automaat

Lees meer...

Een  hele leuke avontuurlijke Land Rover Defender 110 Stationwagon met zebra striping. (De zebrastriping is er inmiddels op verzoek van veel klanten van afgehaald, alleen op de motorkap hebben we het als aandenken laten zitten)

Deze auto is technisch in topstaat maar heeft optisch wel enkele ‘battle scars’ in de vorm van wat krasjes en dergelijke. Hierdoor een ideale auto om van ons te huren als u van plan bent door wat onherbergzamere gebieden te gaan trekken.  Als er nog een keertje een (niet te groot) krasje bijkomt van een uitstekende tak op dat leuke bospaadje vinden we dat niet zo heel erg.

De auto heeft vijf zitplaatsen en heeft een trekhaak waarmee u een aanhangwagen van maximaal 3500 kilo mag trekken.

De auto is voorzien van twee daktenten . We geven een kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, borden en bestek en een kooktoestel. Tevens is de defender voorzien van een uitstekende compressorkoelkast.

Deze auto kost 825 euro per week, all-in.

 

Lees meer...
Land Rover 130 TD5 (Zitplaatsen:: 5)

Een 130 is wat langer dan een 110, hierdoor heeft hij een grote laadbak en rijdt hij iets comfortabeler. Hij heeft één daktent op het dak en één daktent op het deksel van de laadbak waarbij je iets minder hoog hoeft te klimmen :-) .
Deze auto heeft een vijf cilinder TD5 motor en is voorzien van vijf zitplaatsen.
We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast. 

Hele stoere auto met hele grote banden!

Deze Defender kost 800 euro per week all-in, kilometervrij inclusief twee daktenten. 

Defender 130 td5 met twee daktenten huren

Lees meer...
Land Rover 130 300TDI (Zitplaatsen:: 5)

 Betrouwbare Land Rover 130 300TDI

Grote hardtop op de laadbak dus héél veel ruimte voor bagage.
Voorzien van twee daktenten en een kampeeruitrusting bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast.

Vijf zitplaatsen.

Een heel fijn rijdende Defender 300TDI.

Deze Defender kost 850 euro per week all-in, kilometervrij inclusief twee daktenten. 

Defender 130 300TDI met twee daktenten huren

Lees meer...
Land Rover 130 'Puma' (Zitplaatsen:: 5)

Een jongere Defender 130 2.4 TDCI waarmee je ook de meeste milieuzones in mag.

Deze auto heeft wat meer power en heeft een zes versnellingsbak waardoor hij op de snelweg wat rustiger rijdt.
In februari is deze Defender voorzien van een splinternieuwe motor, dus hij rijdt fantastisch!

Hij is voorzien van een een Fabuglas container, een hardtop met enorm veel ruimte voor je bagage.

Op het dak heeft hij één tweepersoons Frontrunner daktent en een frontrunner luifel waar een tent bij zit die er onder geritst kan worden met vast grondzeil en waar drie of vier mensen kunnen slapen.

Desgewenst geven wij ook nog een superhandige OZ tent RV-3 mee. Deze tent heeft drie à vier slaapplaatsen en is in minder dan 30 seconden op te zetten. Bekijk het volgende filmpje maar eens: OZ RV-3 video! 
We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast.

De auto heeft 5 zitplaatsen. Deze Defender kost 925 euro per week. Klik voor veel meer foto's op de link onder de foto!

Defender 130 TDCI Puma te huur

Lees meer...

Supergave Defender 130 TD5 met kampeerunit.

Op het dak komt nog een daktent zodat er 4 à vijf slaapplaatsen zijn.

In de achterbak is veel ruimte voor bagage.

Voorzien van kookplaat, compressorkoelkast en stromend water.

De grote tent is bijna net zo makkelijk uit te klappen als een daktent en door de grote overkapping kan je binnen zitten als het eens een keer wat minder weer is.

We leveren stoelen en een tafel mee en kookspulletjes.

Op de foto's nog op een lichtgroene auto, inmiddels hebben we hem op een donkergroene auto gebouwd waar we nu de laatste hand aan leggen om hem verhuurklaar te krijgen.

Hij kost 875 euro per week.

 

Land Rover 130 TD5 te huur camperunit

Lees meer...
Land Rover 130 TD5 groen (Zitplaatsen:: 5)

Deze Defender 130 heeft een nieuwe TD5 motor en is technisch in topstaat.
De auto heeft een Frontrunner daktent voor twee personen, en er is heel erg veel ruimte voor bagage in de grote hardtop.
Aan de zijkant hangt een grote ARB luifel van 2,5 x 2,5 meter met daarbij een ondertent die er binnen enkele minuten aangeritst kan worden waarin extra slaapplaatsen gemaakt kunnen worden. Hiervoor dien je wel zelf matjes of luchtbedden mee te brengen.
Op die manier kan er met vijf mensen overnacht worden.

Hij kost 850 euro per week.

 

Lees meer...
Land Rover 90 300TDI (Zitplaatsen:: 2)

Een stoere Defender 90 300TDI met daktent.De auto heeft twee zitplaatsen en heel veel bagageruimte achterin. We geven een eenvoudige kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een kookstel en een compressorkoelkast. Hij kost 725 euro per week all-in, natuurlijk met onbeperkte kilometers.defender 90 300tdi huren land rover

Lees meer...

Een stoere Defender 90 300TDI met daktent.

In 2019 voor het eerst in de verhuur, deze leuke Land Rover Ninety oldtimer uit 1985! Echter voorzien van moderne 300TDI motor met splinternieuwe automaat om hem een stuk moderner te laten rijden!

De auto heeft twee zitplaatsen en heel veel bagageruimte achterin. We geven een  kampeeruitrusting mee bestaande uit stoelen, een tafel, een pannenset, een 3 pits kookstel en een compressorkoelkast. De auto heeft een grote LPG tank om onbeperkt te kunnen koken.

Hij kost 750 euro per week all-in, natuurlijk met onbeperkte kilometers.

Defender 90 te huur

 

Discovery TD5 automaat (Zitplaatsen:: 2)

Een hele comfortabele Land Rover Discovery TD5, vrijwel net zo terreinvaardig als een Defender maar met meer comfort.

Voorzien van automatische versnellingsbak en tweezijdige gescheiden automatische airco. 

Voorzien van een splinternieuwe Frontrunner daktent. Er wordt een kampeeruitrusting meegeleverd, bestaande uit een enorme Waeco compressorkoelkast, een driepits kookplaat met een grote LPG fles, hele fijne Frontrunner stoelen, een tafel en potten, pannen, bestek, borden en mokken. Helemaal reisklaar dus.

De auto heeft veel ruimte voor bagage en mag 3500 kg trekken.

Deze fijne reisauto kost 750 euro all-in per week.

Discovery TD5 te huur Land Rover

Lees meer...
Discovery 300TDI (Zitplaatsen:: 2)

Voor wie met iets meer comfort op reis wil hebben we deze Land Rover Discovery beschikbaar.
Het onderstel is vrijwel gelijk aan een Defender, maar dan met een ander koetswerk.

Iets luxer dan een Defender, voorzien van airbags en hij is een stuk stiller en comfortabeler geveerd

Ons exemplaar is voorzien van de super betrouwbare 300TDI motor. Hij heeft een trekhaak waarmee aanhangers tot 3500kg getrokken mogen worden.

Hij heeft een Frontrunner daktent en grote ARB luifel en er is een kampeeruitrusting aanwezig. Stoelen, een tafel, kookgelegenheid, borden en bestek en een uitstekende compressorkoelkast.

Hij heeft twee zitplaatsen en kost all-in, met onbeperkte kilometers, 725 euro per week. Kijk ook de extra foto's even via de link onder de foto.

Discovery 300tdi met daktent en luifel te huur

Lees meer...
Land Rover 110 TD5 'Betsie' (Zitplaatsen:: 7)

Een mooie brandweerrode Defender 110 TD5 Stationwagon.

Wij zijn Frontrunner dealer, en dit is onze Frontrunner demo-auto en daarom heeft hij vele extra's, o.a.:

Frontrunner roofrack met twee Frontrunner daktenten, een Frontrunner luifel van 2 x 2 meter, een Frontrunner reservewieldrager een Frontrunner klapraam achterin, 4 Frontrunner opklabare stoeltjes en natuurlijk onze standaard kampeeruitrusting en compressorkoelkast. Ook heeft hij een grote LPG tank om op te koken en een 3 pits gasstel. Hij heeft achterin een extra bankje waardoor er zeven zitplaatsen zijn.

Hij kost 875 euro per week.

Lees meer...

In seizoen 2019 komt deze mooie zilvergrijze Defender 110 TD5 Stationwagon in de verhuur.

Onze enige Defender met airconditioning.

Hij heeft vijf zitplaatsen en wordt voorzien van twee daktenten, een koelkast, tafeltjes en stoelen en kookspulletjes.

Deze defender kost 875 euro per week all-in.

 

 

Land Rover 110 'Keswick' (Zitplaatsen:: 9)

Mooie oldtimer Land Rover 110 uit 1985, in two-tone en met de leuke ouderwetse deuren met schuifraampjes.
Voorzien van een moderne TDI motor en nieuwe versnellingsbak zodat hij ondanks zijn leeftijd van bijna 35 jaar oud net zo goed rijdt als onze andere Defenders.
We zijn wel zuinig op deze auto en we hopen dat u dat ook bent.
Voorzien van twee Frontrunner daktenten, 4 stoelen en een tafel, een kookgelegenheid, koelkast en borden en bestek.
9 zitplaatsen, de bankjes in de kofferbak hebben geen gordels, 4 slaapplaatsen in de daktenten

Hij kost 875 euro per week.

 

Lees meer...

Onze nieuwste aanwinst, een echt supergave retro look Land Rover Defender 110 TD5 Dormobile.

 

In de jaren '60 bouwde het Engelse bedrijf Dormobile de voorlopers van de Land Rover Defender al om tot kampeerauto.
Tegenwoordig kom je deze daken nog maar weinig tegen. We hebben een schadeauto gekocht met dit dak, eigenlijk alleen voor het dak!
We hebben toen mijn privé Defender 110 TD5 uit 1999, die al sinds 2007 in mijn bezit is, uit elkaar gehaald en opnieuw opgebouwd met dit dak.
Het chassis is gegalvaniseerd en er zijn vele gegalvaniseerde details gemonteerd en de auto is in muisgrijs overgespoten voor een oldtimer look.
Als het dak is opengeklapt heb je over de totale lengte van de achterbak stahoogte van 2,5 meter. Het dak is binnen enkele seconden open te 
klappen en bovenin bevinden zich twee slaapplaatsen van in totaal 120 x 180 cm, evt kan er ook één iemand boven slapen en één iemand beneden voor meer ruimte.
Als het een keer wat slechter weer is kan je achterin binnenzitten.
De auto heeft een driepits gasstel op LPG en een goede compressorkoelkast. Uiteraard leveren we stoeltjes en tafeltjes mee en bestek en pannen.
De auto heeft heel veel bagageruimte. 

Deze unieke auto kost 925 euro per week.

 Land Rover Defender 110 TD5 Dormobile

Klik hier onder voor meer foto's en een uitleg van het openklappen

Lees meer...
Holtkamper Kyte vouwwagen (Zitplaatsen:: 4)

Fantastische Holtkamper Kyte tentrailer. Leuk voor achter één van onze Land Rovers of achter je eigen Land Rover, maar kan natuurlijk achter elke auto met een trekhaak.

Het bijzondere aan deze Kyte is de uniek ingebouwde stroomvoorziening, bij aankomst op de camping plug je de hoofdstekker aan de zijkant van de wagen in en de stroom is geregeld. Geen gedoe meer met verlengsnoeren. Er zitten twee gemonteerde stekkerblokken met een totaal van 8 stopcontacten in de wagenbak, aan de buitenkant van de wagen bevinden zich ook twee stopcontacten die ideaal zijn voor stroom richting de kindertenten en/of voor een extra koelkast onder de luifel bijvoorbeeld. Qua verlichting zit er een lichtstrip gemonteerd in de keuken en worden er twee lampen bij geleverd waarbij alledrie deze lichtpunten te bedienen zijn met dezelfde afstandsbediening. In de wagenbak zit een lichtstrip met een bewegingsmelder zodat je altijd licht hebt wanneer je iets moet pakken.
De stroom komt binnen via de +crusader installatiekast met aardlek en zekeringenautomaat, veiligheid staat voorop.

De volgende opties zijn ook aanwezig:
- wagenpakket
- lattenbodem (210 bij 155) met koudschuimmatras
- TUV certificaat voor 100 km per uur
- vakkenschort
- 2 x originele kapstok
- membrane airco systeem
- aluminium velgen
- reservewiel
- al-ko disselslot
- schokdempers
- softtop extender (30 cm extra ruimte bovenop de wagen voor stoelen etcetera)
- pack-n-go systeem (toegang tot de bagageruimte zonder tent op te zetten)
- 4x bigfoots (geen gedoe met losse plankjes)
- mugdichte slaapcabine
- thule fietsendrager op de dissel
- inclusief grote kratten die perfect passen in de bagageruimte

De achterluifel hebben we door Holtkamper laten monteren, hierdoor ontstaat er aan de achterkant een extra mogelijkheid om te zitten. Wij vinden het ideaal dat de gehele achterkant van de tent hierdoor open geritst kan worden zonder dat het ooit in kan regenen. Ook kun je de ingang van een bijzettentje voor de kinderen droog onder de luifel zetten.

Inclusief de Kyte Masterclass Kitchen in mooie staat. Alle originele curverbakjes aanwezig en een mooie bestekbak waarmee je ruimte bespaart.

Hij kost 650 euro per week.

 

 

Lees meer...
LaroRent is onderdeel van One-Ten Land Rovers