fbpx
Holtkamper Kyte vouwwagen (Zitplaatsen:: 4)

Fantastische Holtkamper Kyte tentrailer. Leuk voor achter één van onze Land Rovers of achter je eigen Land Rover, maar kan natuurlijk achter elke auto met een trekhaak.

Het bijzondere aan deze Kyte is de uniek ingebouwde stroomvoorziening, bij aankomst op de camping plug je de hoofdstekker aan de zijkant van de wagen in en de stroom is geregeld. Geen gedoe meer met verlengsnoeren. Er zitten twee gemonteerde stekkerblokken met een totaal van 8 stopcontacten in de wagenbak, aan de buitenkant van de wagen bevinden zich ook twee stopcontacten die ideaal zijn voor stroom richting de kindertenten en/of voor een extra koelkast onder de luifel bijvoorbeeld. Qua verlichting zit er een lichtstrip gemonteerd in de keuken en worden er twee lampen bij geleverd waarbij alledrie deze lichtpunten te bedienen zijn met dezelfde afstandsbediening. In de wagenbak zit een lichtstrip met een bewegingsmelder zodat je altijd licht hebt wanneer je iets moet pakken.
De stroom komt binnen via de +crusader installatiekast met aardlek en zekeringenautomaat, veiligheid staat voorop.

De volgende opties zijn ook aanwezig:
- wagenpakket
- lattenbodem (210 bij 155) met koudschuimmatras
- TUV certificaat voor 100 km per uur
- vakkenschort
- 2 x originele kapstok
- membrane airco systeem
- aluminium velgen
- reservewiel
- al-ko disselslot
- schokdempers
- softtop extender (30 cm extra ruimte bovenop de wagen voor stoelen etcetera)
- pack-n-go systeem (toegang tot de bagageruimte zonder tent op te zetten)
- 4x bigfoots (geen gedoe met losse plankjes)
- mugdichte slaapcabine
- thule fietsendrager op de dissel
- inclusief grote kratten die perfect passen in de bagageruimte

De achterluifel hebben we door Holtkamper laten monteren, hierdoor ontstaat er aan de achterkant een extra mogelijkheid om te zitten. Wij vinden het ideaal dat de gehele achterkant van de tent hierdoor open geritst kan worden zonder dat het ooit in kan regenen. Ook kun je de ingang van een bijzettentje voor de kinderen droog onder de luifel zetten.

Inclusief de Kyte Masterclass Kitchen in mooie staat. Alle originele curverbakjes aanwezig en een mooie bestekbak waarmee je ruimte bespaart.

Hij kost 650 euro per week.

 

 

LaroRent is onderdeel van One-Ten Land Rovers