fbpx

Dit is een supergave Defender! Hij heeft al vele grote reizen gemaakt en is al overal geweest. 

Het mooiste van deze auto is het klapdak. Binnen enkele seconden klap je het dak open waarna je boven kunt slapen met twee volwassen. Voorin het klapdak zit nog een groot luik wat open kan. Vooral bij slechter weer is het natuurlijk ideaal dat je niet buitenom hoeft om te gaan slapen! De auto heeft 5 zitplaatsen. Inmiddels hebben we de auto voorzien van een grote luifel waar een tent onder geritst kan worden zodat ook de overige passagiers kunnen overnachten. De tent is in enkele minuten op te bouwen en heeft een vaste kuip. Je moet alleen wel zelf matrasjes meebrengen.

Door de jaren heen is deze Defender steeds meer verbeterd en omgebouwd tot échte reisauto. De auto is onder andere helemaal geïsoleerd waardoor hij veel stiller is dan normaal. Hij heeft een extra dieseltank zodat je verder kunt reizen en hij heeft een tank voor drinkwater. Op het dak zijn zonnepanelen gemonteerd zodat je langer stroom hebt voor de aanwezige compressorkoelkast. Er is een standkachel ingebouwd zodat het ook bij kouder weer lekker warm te krijgen is. Er is een dubbel accusysteem ingebouwd met monitor.
De auto heeft twee reservewielen en is voorzien van een elektrische lier.  Tussen de voorstoelen zit een stalen afsluitbare cubbybox om je kostbaarheden iets veiliger op te kunnen bergen. U krijgt tevens een eenvoudige kampeeruitrusting mee, bestaande uit stoelen, een tafel, een kookstel en een pannenset.
Deze super reis auto kost 950 euro per week.

 Defender 110 met hefdak

LaroRent is onderdeel van One-Ten Land Rovers